26+3/ vecka 27

Dagens konstaterande är att soffan är mycket skönare att sova i än sängen, plus att i soffan får man ha mysiga katter som kurrar i öronen :)

Igår var det middag hos chefen. Det var mycket trevligt och MYCKET god mat :D namnam
Ikväll ska jag hem till Petra och fira hennes födelsedag. Hon ska nämligen ha SEXPARTY :D wöwöwöw. snuskos!

Nu blir det frukost och lite disk, dammsugning. Det gamla vanliga :)

PUSS

25+6/ vecka 26

1.Havandeskapspenning beviljad! wöwöw. Underbart.

2
.Bebis mår bra. Ligger precis på kurvan.

3
.Jag är inte för tjock utan alldeles perfekt,enligt barnmorskan.

4
.Lider av en förjävlig halsbränna som ingen tablett eller huskur kan råda bot på :/ Har provat tre olika sorters    medicin på apoteket men ingen fungerar. Tydligen så finns den en tablett kvar som kanske kan fungera.. Får fläska till apoteket imorgon och höra vad dom säger.

5.Vecka 27 imorgon! kääära nån, jag hinner inte med.

6.Har fastnat i barnvagnsträsket. Vad ska jag egentligen ha för någon? HJÄLP!

24+4 / vecka 25

Den här förkylningen blir tydligen bara värre och värre :/ Ska inte gnälla, finns dom som är bra mycket sjukare än vad jag är men jag kan inte rå för att jag blir himmelens ynklig när jag inte mår bra.. ;)

Såg Shutter Island igår. Ger den 2 ½ kaka av 5 möjliga. Den var alldeles för lång och slutet var ju rätt uppenbart.
Fick köpa en ny hårtork igår också eftersom min gamla håris från 70-talet la ner verksamheten igår PRECIS när jag står och torkar. Och ni som känner mig vet ju att bland det värsta jag vet är att ha blött hår ( förutom om man går och lägger sig med det för natten) Fick sån himla panik så jag var tvungen att bege mig ut fast jag är sjuk och köpa en ny. Har inte hunnit provköra den ännu men förhoppningsvis är den bättre än min gamla älskade skruttork.
Fin är det också, OBH chili röd.

Idag blir det bara vila, men en liten promendad ner till stan måste jag nog orka med. Solen skiner så den får man faktiskt inte missa.

Iris har hittat på nya konster där inne i magen. Hon "kryper" precis vid naveln framochtillbaka. Coolt!

PUSS

24+2 / vecka 25

aaaah! Störtförkyld!
Tillbringade nästan hela dagen igår i sängen. Tror nog att det blir samma sak idag.
Skulle jobbat natten idag också :( Fy, får alltid så dåligt samvete är jag sjukanmäler mig för jag VET hur drygt det är att försöka få en vikarier.. Men är man sjuk, så är man.

Nu lite frukost och sen somna om. Kanske mysa lite med Klump också innan han åker till jobbet.

SNOR-PUSS!

24+1/ vecka 25

Har nu blivit så fet att jag inte ser mina "nedre regioner" längre. Raka benen kan jag glömma ifall jag inte vill dö av utmattning på kuppen. Igår visade vågen 73,8 kg. NÄSTAN 74 KG!!!! Jeeeesus!
Men bebis mår bra, tror jag iaf. Sparkar hejvilt och ibland känns det som hon krälar omkring som en liten daggmask under huden. Mycket märklig känsla.

Idag är jag ledig och som vanligt på mina lediga dagar så vaknar jag innan halv åtta och kan inte somna om.
Har alltså börjat dagen med att kolla på vakna med the voice och Katrin zytomierska (stavning?) gästar som alltid på torsdagar. Fan vad jag gillar henne! Hon och jag skulle lätt kunna bli bästisar. Kanske att jag måste stalka henne lite och ta reda på vart hon och Ringo (bebisen i magen) kommer hänga i sommar. Det kanske är möjligt att jag och Bullfrog råkar närvara på samma plats nämligen... :)

Förövrigt måste jag be om ursäkt till alla som har ringt mig den senaste veckan och jag inte svarat eller ringt upp. Jag kan bara säga att jag kommit i någon slags ensamhetsperiod och vill bara vara hemma och vila. Så det är inget personligt mot någon, utan det är bara jag som är lite knäpp. Förhoppningsvis blir jag "normal" snart igen!

Nu ska jag fortsätta den här morgonen med en fläskig frukost, sen mysa med katterna och längta tills pappa klump kommer hem.

PUSS

23+1/ vecka 24

igår hände något mycket märkligt. Låg och pratade med Klumpen i sängen då jag såg en blöt fläck på lakanet. Frågade Klump om han hade råkat dregla lite. Men så var det inte. Det var min ena boobie som hade läckt!
HAHAHAHAHA! Helt galet. Jag är fortfarande i chock.


Nu ska jag iväg på planeringsdag. Men först frukostbuffé :D