remind me!

Kom ihåg Fanny: Ät aldrig mer pizza och drick aldrig kall mjölk. Den kombinationen att spy upp är jävligt äcklig.


PUSS!

9+6 /vecka 10

Imorgon går vi in i vecka 11. REDAN! Helt galet vad tiden går snabbt.
Magen är stor som ett klot redan. Måste bo flera bebisar där inne. Men i sånafall har jag redan lovat bort en till Klumps syster ;)

Illamåendet har verkligen inte gått över. Tvärtom, spyr mest hela dagarna. Det jobbigaste är nog att jag inte vill äta.
Finns verkligen INGENTING som jag är sugen på. Dom senaste dagarna har jag levt på youghurt och nudlar. Noll näring i det, men bättre än ingenting!

Tröttheten har nog också blivit ett snäpp värre. Igår gick jag och la mig i sängen klockan 15.30 och låg där tills 09.30 imorse. Men det står ju på alla mamma-hemsidor att man ska vila och ta det lugnt, så jag ska inte ha dåligt samvete :)

En vecka kvar, sen är det officiellt! vi ska få en baby.. :)

Kära värld

Sådär.

Tyckte det var dags att börja blogga lite igen. Dock så kommer jag vara lite mer försiktig med att nämna min blogg-adress för människor eftersom jag helst bara vill se snälla och gulliga personer som läser. Men det är ju så, när man väljer att lägga ut sitt liv på internet så är det inte konstigt att obehöriga hittar hit..

Men till alla er snällisar kan jag bara säga välkommen! :)


Tänkte börja med att skriva att jag ska bli mami :) Men eftersom jag inte är så långt ggn ( snart i tredje månaden) så är det kanske inte riktigt tid att skutta av glädje. Men jag vill inte gå runt och tänka "tänk så händer det ngt", missfallsrisk m.m så jag har valt att berätta det eftersom jag tycker det är helt underbart.
Tänk att om ca 6 ½ månad kommer en bebis bo med mig och Klump. Helt galet!

Men ngt som stör mig är att INGEN har berätttat hur ruttet man mår som gravid.
Illamående konstant, så stekt mat, räkost, och pizza, chips (!!) och choklad går INTE att äta just nu. Vanligtvis har jag levt på det där, men just nu är det bara konstiga saker som går ner i min mage. Idag åt jag spenat tills det nästan sprutade ur öronen. Så himlans gott, annars tycker jag det är hur äckligt som helst!

Trötthet. Kan ta flera powernaps per dag, men att sova på natten är helt omöjligt! Klockan fem på morgonen är jag superpigg! Galet.

Tuttarna håller på att sprängas, och får ju inte plats i ngn bh här hemma, så snart är det dags att åka iväg och shoppa nu. Vill nog dock vänta med det ett tag till eftersom man inte vet hur mkt mer dom kommer växa.
Dolly Parton, släng dig i väggen!

Tarmproblem. haha. Ja, förstoppning hör tyvärr graviditeten till, så det är bara att gilla läget. Synd att magen redan ser ut som en ballong. Men det beror INTE på bebisens storlek, utan på att tarmarna är helt galna och lever ett eget liv just nu. Så om ni ser mig ute och tänker "jävlar vad fet hon blivit redan" så kan jag bara säga: nenenene, uppsvullen, och jag kan inte bajsa. :)

Men förhoppningsvis lugnar allt ner sig om några veckor, och då kan jag börja fokusera på den fina som kommer om några månader! :*