12+1 / v. 13

Så. "osäkra" veckorna över. Mår konstant illa. På onsdag är det dags för kubb-test. Enda anledningen till att vi bestämt oss för att göra det är för att checka in bebisen :) Stor som ett hus redan. Jösses.

8+2 / v. 9

Mår illa mest hela tiden. Kräks så fort jag är minsta lilla hungrig, därför är jag tvungen att småäta. Dock så är det inte mycket som passar. Frukt, fil & nudlar är det som går ner. Apelsiner helst! Imorgon ska jag på ultraljud. Alldeles för nyfiken så jag kan inte hålla mig! Vill bara se att det är ett hjärta som pickar därinne och att det endast är EN!! Livrädd för att det ligger fler bebisar och guppar i magen..

6+0/v.7

Så. Då är det alltså dags igen. Mysans lillebror/lillesyster har flyttat in i min mage. Spännande. 21 dec plussade jag, så enligt mina beräkningar samt familjeliv.se så är jag alltså i vecka sju. Just nu mår jag finemang. Ont i tuttarna, tröttast och extremt hungrig HELA tiden. Har ätit konstant hela dagen. Känns bra att jag inte mår illa! *peppar peppar* 30 januari är det dags för inskrivning. Längtar, och längtar ännu mera till vecka 12, då dom "osäkra" veckorna är över.