Kurrkurr

Börjar fundera på om det är en tjockis som bor i mig. Är hungrig konstant! Det måste ju bero på att Iris snor all min mat. Skitunge. Sitter och dricker mitt andra glas med yoghurt och inte ens lite kan magen sluta kurra!
Snart är det dags för den riktiga frukosten då jag ska trycka så många mackor att det sprutar ut ur öronen.
Då kanske bejban kan vara nöjd iaf en timme eller två :)

Jiiiippi!!

IT`S A GIRL! :)

16+4/vecka 17

Fick träffa barnmorskan i tisdags. Ringde henne eftersom min huvudvärk inte vill ge med sig.
Alla prover såg bra ut, förutom järnvärdet som låg på gränsen så järntabletter är nu införskaffade!
Hon frågade även om jag ville lyssna på bebisens hjärta och SJÄLVKLART ville jag det!
Egentligen lyssnar man inte såhär tidigt i graviditeten för bebisen är ju fortfarande så liten att det är svårt att hitta hjärtat men efter lite letande hittade barnmorskan det. GUD VAD HÄFTIGT! Kan nog varit det bästa jag hört någonsin!

Och Bullfrog sparkar som aldrig förr, t o m pappa klump har känt. Det är också väldigt tidigt. Men så underbart!



16+1/vecka 17

Tjohoo!
Helgen gick snabbt. Lördagen sprang fort förbi men hann ändå med rätt mkt saker, men mest tråkiga saker som tvätt, städ och disk. Fast fina Camilla kom över på en fika, och det var himlans trevligt.
Söndagen var ungefär likadan som lördagen, fast istället för Camilla så var det Peters föräldrar som kom på fika. Senare på kvällen var vi på bio och kollade på Avatar. Se den! Bästa filmen på länge. Enligt mitt tycke.

Inatt gick det inge bra att sova. Magen gjorde ont och jag visste inte hur jag skulle ligga för att det skulle bli bekvämt. Det slutade med att jag o Klump kollade på tv klockan halv fem imorse. Efter en timme eller två, kunde vi somna om igen :)

Jag gjorde en hemsk upptäckt häromdagen. Jag hade fått en bristning på låret!!
Jag som varit så duktig på att smörja och ha mig. Men det var inte det värsta. Det värsta var nog idag, efter duschen så stod jag och smörjde in mig och upptäckte på sidan/rumpan att hela var täckt med lila konstiga streck!! Jag skrek högt på Klumpen och bad han titta. Sen så fick jag några tårar i ögonen (HEJ HORMONER!)
Seriöst! Jag kommer ALDRIG kunna gå i bikini igen. Blö.
Det roliga är ju det, jag har inte gått upp ett endaste kilo ännu! Hur kommer det då bli och se ut om ett par månader när jag väger 80 pannor? Jag lär ju se ut som en tiger på grönbete. Fet och randig.

MEN JAG KOMMER HA EN BEBIS! :) och han/hon bryr sig nog inte om tigerstrecken på mammas rumpa. I hope!

15+4/vecka 16

Här har det inte hänt så mycket. Förutom att jag känner mig gnällig och trött. Har haft huvudvärk dom senaste två dagarna som vägrar släppa. Har tryckt i mig alvedon utan framgång.

Magen mår bra, tror jag. Kände något märkligt bubbel häromkvällen, så jag antar att det var bebisen som hade fest. Eller så var det ngt helt annat, men man kan ju alltid hoppas :)

Mindre än två veckor kvar nu till ultraljudet. JAG LÄNGTAR!